1 min read

Rapport: Vad sjutton är blockkedjor? & vad kan de användas till?

Rapport: Vad sjutton är blockkedjor? & vad kan de användas till?

Nu släpper jag min rapport på temat blockkedjor! Min förhoppning är att du som läsare ska få en bättre förståelse kring vad blockkedjor är och hur de kan användas. Rapporten är på över 70 sidor (😳). Ja, den är lång, men jag lovar att bilder och exempel lättar upp det hela. Dessutom är den utformad för att du ska kunna hoppa runt mellan teman och skippa sådant du inte är intresserad av.

I rapporten kan du grotta ner dig i:

>> Ladda ner rapporten här.

I rapporten citerar jag Adam Greenfield,

”This is the first information technology I've encountered in my adult life that is fundamentally difficult for otherwise intelligent and highly capable people to understand”

Blockkedjor ÄR svårt att greppa och ännu svårare att förenkla i en rapport. Om det är något du inte förstår, inte håller med om eller tycker att jag har greppat fel? Texta mig gärna på Linkedin eller Twitter. Ser fram emot era inspel.

Trevlig läsning!

/ Judith