1 min read

Ny rapport: 20 trender mot 2030 🚀🌿🔮

Ny rapport: 20 trender mot 2030 🚀🌿🔮

Hej & varmt välkommen att ta del av framtidsspaningar mot 2030 där teknik och hållbarhet är den röda tråden. För även om vi inte vet hur framtiden ser ut så vet vi vart vi ska – att ALLT runt omkring oss behöver ställas om till att bli fossilfritt, hållbart och verka inom planetens gränser. De kommande åren kommer därmed på många sätt att bli avgörande och det som nu krävs är handlingskraft enligt vad FN kallat 2020-talet för; ”The decade of action”.

För tre år sedan släppte jag trendrapporten 20 trender för 2020-talet. Med tanke på vad som har hänt i världen sedan dess känner jag att det är läge att ge ut en ny rapport. Den här gången vill jag dock ta in fler perspektiv än mitt eget och har därför pingat ett gäng personer som jag själv lär mig en massa av när det kommer till klokskap om framtiden. Tursamt nog för oss alla sa de ja! Dessa genier är Aurore Belfrage, Charlotte Sundåker, GPT-4, Christian von Essen, Henrik Evrell, Jesper Åström, Joakim Skog, Karin Winther, Niklas Laninge, Paulina Modlitba & Tua Asplund.

Här under kan du ladda ner rapporten. Du kan också läsa den i form av artiklar på mot2030.se.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller kommentarer kring det vi skriver om.

/ Judith